De ce nu i se scoală lui Radu Ch. 02

Informații despre Poveste
Am ajuns cu ei la mine în cameră...
  • July 2009 monthly contest
3.4k cuvinte
4.2
19k
1
0

Partea 2 din seria de 3 de părți

La curent 03/19/2021
Creată 08/11/2008
Împărtășește această Poveste

Marimea Fontului

Dimensiune Implicită a Fontului

Spațierea Fonturilor

Spațiere Implicită a Fonturilor

Font Face

Față Implicită a Fontului

Tema Lecturii

Tema Implicită (Alb)
Trebuie să Intră în Cont sau Fă-ți Cont pentru a vă salva personalizarea în profilul Literotica.
BETA PUBLICĂ

Notă: puteți modifica dimensiunea fontului, fața fontului și puteți activa modul întunecat făcând clic pe fila pictogramă „A” din caseta cu informații despre poveste.

Puteți reveni temporar la o experiență Classic Literotica® în timpul testării noastre Beta publice în curs. Vă rugăm să lăsați feedback cu privire la problemele pe care le întâmpinați sau să sugerați îmbunătățiri.

Click aici

Aţi observat cât de sexi sunt femeile care poartă sutien la mare? Mă refer desigur la femeile sexi care poartă sutien la mare. Sânii sunt peste tot la vedere şi vezi o femeie sexi care şi-i ascunde. Nu-i aşa că vrei să vezi un centimetru, doi, că aştepţi să mişte mâna, să-şi schimbe poziţia, să... vezi ceva? Iar dacă te gândeşti că sunt impecabil de albi în mulţimea de sâni bronzaţi şi la vedere, poate chiar arşi, cum nu o dată am văzut, ideea te înnebuneşte. Asta simţeam când m-am apropiat atunci de George, Radu şi Livia fiindcă, bineînţeles, dacă fata mă văzuse că am stat cu George la masă, acum era sigură că spre ei mă îndrept şi i-a acoperit. Oricât îi văzusem de goi de la distanţă, acum eram deja aproape şi ideea că şi-a aranjat sutienul la loc era frustrantă.

Dar în acelaşi timp excitantă. Dacă i-aş fi fost indiferent, cum eram pentru toate celelalte toplese de pe plajă, ar fi rămas aşa, nu? George a început să povestească despre noi, despre cum şi când ne-am cunoscut, iar eu am am început să întreb despre ei, vinovat fiind că şi-ar putea da seama că amicul meu îmi spusese deja. De când sunt căsătoriţi, cum e să fii căsătorit, aberam eu aparent interesat, în speranţa că am să simt cea mai mică ezitare şi să continuu cu glume mai intime. Totul a decurs al naibii de bine; nu am avut când să nu-mi mai găsesc ce spune (erau încă oarecum supăraţi), că a început ploaia. Ce chestie, chiar stăteam pe acelaşi palier al hotelului şi cum mai aveam o sticlă de whisky şi una de gin, era de la sine înţeles că vom continua discuţia în camera mea. N-am acceptat nici umbră de refuz deşi, culmea, niciunul nu intenţiona să refuze, mai mult, i-am propus amicului George să facă duşul la mine, astfel ca ei să poată face repede împreună şi să-i aşteptăm la o partidă de cărţi. Desigur, asta doar pentru că-mi plăceau, nici nu concepeam să fie sex şi cărţi.

George trecuse prin camera lor să-şi ia un şort şi a terminat duşul imediat, ieşind ud direct pe balcon. M-am temut să nu mă surprindă musafirii la baie şi am întins imediat gelul pe mine. Nu a trebuit să fac mari eforturi să-mi decalotez „podoaba", fiindcă stătea ca la apel, la gândul că voi bea două sticle de tărie cu Livia şi Radu şi mai ales că el e chitit pe jocuri erotice, vă amintiţi din prima parte de ce. Am ieşit, tot ud, dar cu un prosop, urmând să-mi iau şi eu ceva pe mine şi să ies pe balcon cu paharele şi George. Ei nu veneau, astfel că am deschis direct subiectul Livia.

- Băi, deci unde rămăsesem, totuşi, ţie ţi-ar plăcea Livia, nu?

- Hmm, am prezervativele în fundul rucsacului, îmi preciză, în loc de răspuns, George. Deşi sunt atât de curaţi, încât ar fi păcat să mă gândesc la asta, dacă mi-ar veni ocazia. Dar am păţit-o cândva...

-.Ce, devenii eu interesat, deşi el părea amuzat.

- Aveam o prietenă cu care mă mai frecam in parc. La mine, nu, la ea era exclus, aşa că mai mult decât sâni şi încercări de masturbare textilă prin parcul Stadionului Naţional n-am primit de la ea. Până într-o zi, când am ieşit cu o prietenă a ei care era cu un tip la vreo 45, cu Jeep, neveste, copii şi celelalte aferente. Am fost în vreo două cârciumi, am socializat şi vinul a curs valuri. La un moment dat, Madi, pretextând că trebuie să-i lase singuri pe ei, se duce la tip şi îi cere cheile de la maşină. Spre surprinderea mea, i le dă. Şi hai să mergem altundeva. Unde naiba, că eram în centru, eram ameţit, n-aveam curaj să conduc, astfel că ne-am certat un pic cu portarul de la parcarea Facultăţii de Drept şi ne-am băgat prin spate, printre copaci. Nici n-am apucat să opresc motorul că tipa, şi ea după multe pahare, era cu gura în şliţul meu. Şi dă-i şi freac-o, şi chinuie-te să laşi scaunele, şi stai că parcă vine cineva, îmi amintesc că nu aveam niciun prezervativ. Nu că aş fi ţinut neapărat, dar cum dădeam s-o trag peste mine, cum nu mai aveam cu ce, numai la gândul ăsta. Şi ia-o iar în gură, şi hai că m-am hotărât, de data asta o să continuăm, pune spatele pe volan şi zbang, atinge claxonul de neam prost al ăluia. Stop, parcă vine portarul, iar am oprit penetrarea după un minut, iar nu mai aveam cu ce...

Vă daţi seama că eram în hohote de râs când au intrat Livia şi Radu, de nu mă mai puteam opri. El continua:

- Şi explică-i fetei că ştii, că e cam frig, mi-au îngheţat picioarele şi de-aia clachez. Şi de fapt, nici cu pantofii în picioare nu prea pot... Dar eu numai cu gândul la prezervativ, fiindcă ştiam că nu avea antecedente tocmai din lumea înaltă. Dar era bună, ce să mai...

- Hai că a venit... Radu şi... mă fac şi eu că nu le-am reţinut prea bine numele, ducându-mă spre intrare, cu gândul să-mi mai spună o dată cum o cheamă.

- Ea e Livia, zice Radu. Din întâmplare, soţia mea. Personală şi netransmisibilă.

Eu râd, dar ea se încruntă. Nu înţeleg la ce, la „din întâmplare", la „netransmisibilă"... Anyway, înteţeg că glumele lui nu i se prea potrivesc. Şi aveam să mă conving că înţelesesem bine.

- Poftiţi pe pat! Unde naiba să te poţi aşeza în hotelurile de la Marea Neagră? Patul e sigur curat. Fotoliile nu au huse, şi oricum nu ştii cine şi cât s-a frecat pe ele.

Nu ştiu dacă am spus asta cu voce tare sau doar pentru mine, cert este că Radu s-a aşezat pe margine şi Livia a urcat în mijlocul patului, prilej pentru mine s-o văd. Avea o rochie de plajă verde, bineînţeles, fără sutien, şi destul de strânsă la mâneci cât să nu se vadă nimic, decât forma. Dar ochii mi-au fugit pe picioarele ei, când şi le-a adunat sub ea. Nu vă spun încă nimic despre sâni, fiindcă avea nişte picioare... Deci, eram deja topit. Nu ştiu dacă la gândul că Radu intenţiona s-o sharuiască sau doar fiindcă era atât de bună, dar eram topit. Probabil că ajutaseră şi coniacele dinainte. Torn whiskey, constat că nu aveam nici lămâie, nici apă tonică, deci ginul nu putea fi folosit, şi oricum Livia nu refuză un whiskey bun. George iese pe balcon, mai trage o ţigară, caut ceva să putem folosi pe post de scrumieră, dar el refuză... că ar vrea să simtă briza.

- Aşa face şi la noi, zice Livia. Eu fumez foarte rar, Radu, deloc. Îi spuneam că nu ne deranjează mirosul de ţigară, dar el iese.

- Păi dacă tu nu eşti convingătoare, zice Radu.

- E, nu sunt convingătoare...

- Mie îmi pari foarte convingătoare, mă trezesc spunând, încă sub efectul picioarelor ei.

- Na, răspunde ea, fără să o ia drept compliment, totuşi.

- Jucăm cărţi?, încerc s-o dreg, deşi Radu nu părea să fi prins faza.

- Poate doar pe dezbrăcate, zice Radu totuşi. Altfel, mă plictisesc cărţile.

- Eu n-am nimic împotrivă, zic. Dar fetele sunt în minoritate.

Livia intră în joc. Zice ceva de genul „femeia a fost întotdeauna în minoritate". Sau măcar dezavantajată... Că de fapt femeile trebuie să accepte tot felul şi că se tot gândeşte oare de ce acceptă. Ca să salvez totuşi o discuţie care ducea spre ceartă, îi dau dreptate cu o glumă, spunând „...cum era vorba aia? Pentru un cârnat, trebuie să accepţi tot porcul, nu?". Şi dăi şi râzi! Ei râd, eu râd, ba parcă Radu îmi pare acum destul de deschis, fiindcă, ori nu ştia poanta, ori chiar se bucura că am făcut-o pe Livia să râdă, fără să-i pese că el era porcul în situaţia asta. Cred că se gândea mai mult la cârnat...

Şi tot aşa, din glumă în glumă, Livia ne spune că se mai gândeşte dacă e de acord să joace pe dezbrăcate, sugerând că o să vadă mai târziu; dacă e să câştige, nu i-ar strica să se laude că ne-a dezbrăcat la cărţi pe toţi trei. Dacă e să piardă, mai vedem.

George taie şi ea începe să fie brsc interesată de prietena mea, dacă am una, de ce sunt singur la mare şi toate celelalte. Îi povestesc totul şi i se pare fantastic. Ea nu l-ar lăsa pe Radu să vină singur la mare... şi mai dă pe gât un pahar de whiskey...

- Radu e un libidinos, după părerea mea. De fapt, a vrut şi să ne căsătorim, şi să-şi trăiască viaţa mai departe. Spune tu, Radule, cum a fost cu Cristina?

- Uau, Cristina, încerc iar să împac eu taberele. Păi, cu Cristina, să vă spun eu cum a fost. Desigur, poate nu aceeaşi Cristina, dar la fel de bună. Şi iar i-am făcut să râdă.

Într-un târziu, deşi mai relaxaţi, chiar dacă am uitat că jucăm pe dezbrăcate, eram cel care reprezenta un tampon între cei doi soţi, dar în acelaşi timp, eram foarte înciudat că Radu nu se supără, fiindcă ţineam mai mereu cu ea. Terminasem povestea cu Cristina, cea care a venit să-mi spună că dacă s-ar culca cu mine, sigur s-ar culca mai întâi cu Ana, prietena mea. Poate o să avem timp să v-o spun şi vouă mai târziu. Şi discuţia a luat-o pe o pantă ciudată. Dar aşteptată. George a apucat să întrebe de ce nu se înţeleg ei, totuşi, fiindcă par făcuţi unul pentru altul. Livia atât aştepta. Îl întreabă întâi pe Radu.

- Spune tu, Radule, de ce nu ne înţelegem? Începi cu partea sexuală, fiindcă aia îţi place cel mai mult.

Radu îşi ia o mină de om serios şi începe:

- Pentru că te gâdili?

Şi iar hohote de râs, din partea noastră, până când George zice că Livia a pierdut şi că trebuie să dea ceva jos de pe ea. Nu, că nu am fost de acord cu toţii... dar să-i mai pun un whiskey, poate o convingem. Şi iar râsete...

- Deci, te gâdili, încerc eu să abat discuţia?

- Ei, mă gâdil, dar mă gâdil când nu sunt suficient de excitată. Spre exemplu, acum nu m-aş gâdila.

Normal că nu puteam decât s-o luăm în glumă, deşi voiam neapărat ca discuţia să continue în nota respectivă. Dar mă salvează George.

- Nu ştim dacă te-ai gâdila acum, fiindcă nu te gâdilă nimeni.

- Păi nu mă gâdil tot timpul. De fapt, am făcut atâtea probe, să văd dacă mă gâdil eu de felul meu. I-am pus pe mama, pe tata, pe frati-miu să mă gâdile. Şi nu mă gâdil aşa uşor. Ei, când mă atinge Radu, mor de gâdilat.

Ziceai că ne gâdilă cineva, aşa râdeam. Şi-i mai turnam. Acum era rândul lui să-i răspundă. Ce nu-i convenea ei?

- Că nu eşti romantic, zice Livia din prima. Să le spun cum îmi propui tu să facem dragoste?

- Da, spune-le, zice Radu, cum îţi propun, dincolo de faptul că te mângâi şi tu te gâdili?

- Ei, nu le spun.

Acum mă supărasem eu. Când ajunsesem la intimităţi, am început să ezităm. Hai, spune, hai, spune, hai spune, sugera privirea şi tăcerea mea.

- Păi... îşi ia o mină de aer serios aşa... zice Livia râzând şi ridicând paharul şi spune: „Iubito...", aici face o pauză de bărbat care are ceva foarte important de spus... „Iubito, zice, tragem şi noi ceva pe pulă în noaptea asta?"

Trebuie să vă mărturisesc că ne tăvăleam pe jos de râs. Toţi patru. Inclusiv Radu, care era cel criticat aici. De fapt nu pe jos, ci prin pat. George se tăvălea mai puţin, dar eu m-am trezit cu capul în poala Liviei de râs. Radu nu părea a fi deranjat, ci voia să ne oprim, ca să-şi justifice replica.

- Stai că nu e chiar aşa, zice Radu. Am spus-o doar de câteva ori!

- Şi ce, dragoste am făcut de mai multe ori?, răspunde din prima Livia.

Şi iar ne tăvăleam. Îmi venea s-o iau în braţe de drag. Nu numai de drag, dar era chiar haioasă. Dar tot George ne salvează. El ştia topt timpul ce să spună. Ia să-mi spuneţi ce credeţi că a găsit de spus. „Ia staţi puţin. Ai ceva s-o legăm la ochi? Chiar sunt curios dacă se gâdilă sau e numai impresia că o gâdilă Radu." Să ştiţi că a fost atât de convingător că Livia n-a ezitat prea mult. Eram deja cu sticla goală şi mă pregăteam să pun gin simplu, aşa amar cum era, fiindcă abia ni se deschisese apetitul. Deci, Livia, eşti de acord să te legăm la ochi şi să te gâdilăm pe rând, să-ţi verifici ipoteza?, zic eu. Aşa o să vezi dacă te gâdili doar pentru că ştii că e Radu. Radu nu avea nimic împotrivă. Era amuzat de situaţie. Ba chiar am adăugat: iar dacă nu te gâdili, îl ţin pe George la mine în noaptea asta, să ia şi Radu ceva pe pulă liniştit. Hohotele nu mai conteneau, nu mi-a răspuns nimeni, aşa că am căutat o batistă. De obicei, nu am batiste. N-am mai folosit din şcoală, când îmi punea mama batistă, sau de când s-au inventat şerveţelele, dar eram sigur că Ana a pus o batistă mare, pe care voia s-o folosească pe sub pălărie. Am scormonit prin bagaje şi am găsit-o.

- Deci?, mă îndrept spre Livia cu batista întinsă.

- Deci legaţi-mă, ţineţi-mă bine ţintuită, am spus doar că e dictatura bărbaţilor...

Gluma ei mi se părea o invitaţie. Ba mai mult, m-am simţit invitat de Radu, care era lângă ea şi i-a ridicat părul. Nu vreau să vă spun că avea un păr minunat. Puţin creţ, foarte amplu, cam până sub umeri. Era sexi de mi se umflaseră toate endocrinele, nu doar glandele acelea. Ştiţi voi care. Ţi se umflă şi gâtul, abia poţi să înghiţi şi stomacul se desumflă... nu ştii ce să calmezi mai întâi. Nici n-am apucat să mă aşez în pat lângă Livia, că George s-a şi repezit s-o gâdile. Bineînţeles că a avut efect şi m-am trezit cu ea în braţe.

- Stai acum, zic eu, nu-i corect. Se gâdilă, normal, dacă vorbim despre asta. Stai să o legăm la ochi, să se liniştească şi să facem linişte, astfel cât să nu vadă cine o gâdilă.

- Vezi Radu, mă gâdil şi la George.

- Poate pentru că aşa te exciţi tu, zice George, stârnind, spre surprinderea mea, valuri de râs din partea celor trei. Eu stăteam cu nodul în gât şi cu ea aproape, încercând să îmi păstrez calmul şi să o leg tacticos cu batista.

- Deci, zic, acum nu ştii unde suntem, întoarce-te spre perete (patul era la perete) şi noi o să facem schimb de locuri. Să nu ştii cine te atinge...

Îi place, se întoarce cu un zâmbet, iar Radu se dă jos din pat. Am uitat să vă spun, bineînţeles că mă uitam şi eu şi ea la erecţiile lor din pantaloni. Ba i-am surprins şi pe ei urmărindu-mă pe mine, cu spatele, în timp ce mi-o aşezam când căutam batista. Plutea în aer o excitaţie de zile mari şi nu vreau să anticipez, dar aveam să ne mai excităm de zece ori mai tare. S-a făcut linişte şi nimeni nu avea curajul să pună mâna pe Livia, întinsă în pat şi deja cu rochia de plajă mult deasupra genunchilor, aproape de chiloţi. Ne dădeam brânciuri şi ne făceam semne, iar în cele din urmă George a fost norocosul. Nici n-a apucat să-i pună mâna pe abdomenul plat, că Livia s-a şi întors pe burtă, în hohote de râs.

- Nu-i relevant, zice Radu, abia te-a atins.

- Ok, deci n-ai fost tu? Hai încă o dată, să mă concentrez, răspunde Livia.

George se aşeză de data asta pe pat, şi începu să-i mângâie abdomenul cu tandreţe. Nu avea curaj să mişte mâna decât transversal, în zona buricului, nici mai jos, nici mai sus (vă spusesem că are sâni mari, deci i-ar fi putut atinge după doar câţiva centimetri). În cele din urmă, se strădui să o gâdile pe lateral şi reuşi. Era ca o victorie. Pentru George, dacă nu s-ar fi gâdilat, însemna că doarme cu mine, vă amintiţi.

Din nou coate, Livia aştepta pe următorul, iar acela am fost eu. Îi vedeam picioarele dezgolite şi i-am făcut semn lui Radu că eu aş gâdila-o pe pulpe. Radu încuviinţă din cap şi am atins-o încet cu vârfurile degetelor în zona genunchilor. Nimic. Încerc s-o gâdil, strângând puţin, din nou, nimic. Şi atunci urc. Urc pe interiorul coapsei, fin şi delicat, şi doar se înfioară. Zice, „nu eşti Radu".

- De ce?, mă trezesc vorbind. Bineînţeles, trădându-mă.

- Eşti foarte elicat.

- Mersi. Ce zici, poate în altă parte?

- Ok, să vedem...

Îmi plăcea acel ok al ei. Era ca o cedare. Ca o renunţare. Am ridicat mâna, deja pe sub rochia de bumbac. Eram undeva spre lateral însă, n-am mai avut curaj să o mângâi pe interior. Simţea şi respira adânc, dar nu se gâdila. Deja i se vedeau chiloţii, impecabil de albi şi plini de forme atât de rotunde. Am mai insistat, mângâind, de fapt, până deasupra chilotului, pe şold. Nu se gâdila.

- Ok, am zis, deja familiarizându-mă cu ticul ei verbal, până acum am fost noi, acum urmează soţul tău.

Ştiam de ce fac asta. Voiam să văd unde o stimulează el. Ştiam că vrea să o simtă excitată şi bineînţeles că îşi permitea să o pipăie oriunde. Eram curios unde o va face. Radu începu pe coapsă, ca mine, apoi urcă tot pe lateral, dar ajunse spre coaste, ridicând în acelaşi timp rochia până unde ajunsese mâna lui. Acum era cu ea peste buric, şi aştepta să se gâdile. Undeva sub sâni se gâdilă rău şi Radu se opri, înciudat. Probabil acela era şi momentul în care îşi pierdea erecţia când erau între ei.

- Bine, zice Radu, ai ştiut că sunt eu şi de aceea.

- Nu, se pare că aici mă gâdil cel mai tare, răspunse ea, încă râzând.

- Bine, îl aud pe Radu spunând. Atunci te vom gâdila toţi trei chiar acolo. Nu ştim cine e primul.

Eu eram. George a refuzat din start să fie iar primul şi ştiam de ce. Voia să vadă până unde ajung eu fără să cauzez proteste, gândindu-se că el va continua de acolo. Am fost de acord. M-am aşezat şi am pus palma direct pe abdomen. Adomenul ei era plat, alb şi cu un puf foarte fin. Buricul ascuns şi foarte, foarte cald. Simţeam cum dogoreşte, deşi nu-l văzuse soarele, în costumul de baie dintr-o bucată. Era clar excitată. Am urcat, delicat, spre greutatea de pe pieptul ei, căci greutate sugerau sânii ei mari, şi le simţeam deja rotunjimea pe dosul palmei. Nu a schiţat niciun gest, deşi o simţeam cum gâfâie abţinut. Am coborât spre lateral, luându-i coastele în căuşul palmelor, şi gâfâia tot mai tare.

- Ştiu cine e, zice ea. Ştia, cu siguranţă.

- Da, mă trădez. Dar scopul nu e să ghiceşti. Ci să te mângâi. Am greşit, în momentul acela a început să se gâdile şi să apropie braţele de corp, strivindu-mi palma de sânul stâng. M-am retras şi am lăsat-o îmbrăţişată de ea însăşi pretinzând că trebuie să facem altă regulă a jocului. Soţul ei nu trebuia să mai participe, fiindcă privind-o, ea se ruşina, şi de aici toata senzaţia de gâdilat.

- Ok, zice şi el a renunţare, eu am să stau în pat, lângă ea.

Livia a fost imediat de acord, ridicându-se şi primindu-l în pat, apoi puse capul în poala lui şi aştepta.

- Acum suntem numai noi, am spus eu. Îţi e mai uşor să înţelegi dacă te gâdili sau nu. Îşi trase însă rochia, lovindu-se cu capul de erecţia lui Radu care nu se mai pierdea. Apoi se întoarse, aşezând palmele pe ea, iar capul pe mâini. Nu era corect, ne oferea doar spatele, dar George rezolva uşor problema. Îi ridică imediat rochia până sus, Radu o ţinea de sub coate, deşi nu părea a intenţiona să se împotrivească, astfel că spatele ei era gol şi curbat. Am văzut multe femei goale, dar conformaţia aceasta de vioară (cinteză sau căprioară, vorba unui mare poet român) n-o mai cunoscusem. Pur şi simplu era perfectă. Exact aşa cum îşi imaginează bărbaţii o femeie. Şolduri largi, talie subţire şi arcuită, bust generos. George începu să-şi plimbe mâinile pe spatele ei, ea începu să-şi plimbe mâinile pe erecţia soţului ei, Radu, probabil încântată de „amploarea acesteia", iar eu... eu eram aproape să ejaculez. Dacă mă atingeam cinci secunde, ratam totul. Tot ce ar fi putut să urmeze...

Te rugăm dă o notă poveste
Autorului i-ar plăcea feedback-ul tau.
  • COMENTARII
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Împărtășește această Poveste

ETICHETE de poveste

CITIȚI MAI MULT DIN ACEASTĂ SERIE

SIMILARE Povești

Diana devine, 01: Introducere Întâlnim personajele.
Olgun Sikiciler Cansu'nun gösterme isteği geri dönülmez yerlere gitti.
Witches Sin and Their Lucky Victim A lucky longtime fan of a hard hitting metal/rock/punk trio.
Our Little Secret Their first illicit encounter.
Let the Spirit Lead Ch. 01 Andrew lets the spirit lead and becomes Andrea.
Mai multe Povești